Avgiftsfri rådgivning

Har ni precis bestämt er eller har ni kommit halvvägs i processen
och behöver råd?

Vi ger stöd från idé till
framgångsrikt företag. Ni får kunskap om hur ni startar ett kooperativt företag, vilka företagsformer ni kan välja, hjälp med avtal, stadgar och registrering osv.

Ta rådgivningen tidigt i er process så att ni försäkrar er om att ni lägger energin på rätt saker i rätt ordning.

Fram till att företaget är registrerat och igång är vår rådgivning avgiftsfri!

Affärsutveckling

Behöver ni hjälp med affärsutveckling? Anlita oss!

Vill ni vässa er näringsverksamhet och bli bättre på affärer? Vi skräddarsyr rådgivning efter era önskemål och behov! Coompanion ser över er verksamhets ekonomi och kan hjälpa till med budgetarbetet.

Vi kan också marknadsföring och paketering av tjänster!

Processledning, workshops

och möteshållning

Vi leder workshops och utformar utbildningar i entreprenörskap med metoder som är effektiva och inkluderande. Målet är att ni som deltar ska få en ökad förståelse för hur idéer kan bli till verklighet. Vi erbjuder processledning, workshops och föreläsningar inom bland annat socialt entreprenörskap, lokal utveckling, vård och omsorg och ungas entreprenörskap.

Företagssamverkan

Coompanion hjälper till att koppla ihop entreprenörer med varandra genom kompanjoner.se

Små företag har mycket att vinna på att samverka med andra: Skapa skalfördelar, stärka sin kompetens, bredda sitt kundunderlag och sänka sina kostnader.

Styrelsearbete

Gå en utbildning eller hyr in ett proffs! Vi erbjuder kurser i styrelsearbete, ger handledning och kan även bidra som ledamot eller adjungerad i styrelser.

Företagsprofilering

Det är lätt att fastna med sitt budskap, särskilt i dagens hav av reklam. Så om det går trögt med försäljningen kan vi hjälpa er med profileringen!

Kanske med en ny logga, ett vassare budskap eller en ny broschyr
och nya kanaler?